16

Sectoren

Bedrijf

16

Direct contact

Randstad
Offices

·

Interior Construction

Randstad

Randstad, één van de grootste uitzendbureaus in Nederland, wilde haar 20.000 m2 grote hoofdkantoor in Diemen toekomstbestendig maken. Het vernieuwde Randstad kantoor met elf verdiepingen moest gaan bestaan uit werkplekken die het hybride werken optimaal faciliteerden. OTH architecten maakten het ontwerp en INTOS zorgde voor de juiste afscheiding tussen diverse werkplekken en vergaderruimtes.

Opdracht: Speciaal ontwikkelde afscheidingswanden hernieuwde inrichting hoofdkantoor
Locatie: Diemen
Ontwerp: OTH architecten

Behoefte van de klant

De bestaande ruimtes in het hoofdkantoor moesten worden omgevormd tot nieuwe plekken om te bellen, te werken, te overleggen en te ontspannen. Dit als ware aanvulling op de toenemende thuiswerktijd van werknemers. Om de verschillende functies van deze ruimtes te faciliteren en voor de juiste akoestiek te zorgen, waren lichte afscheidingswanden nodig tussen de nieuw ontworpen werkplekken en vergader- of overlegruimtes. Die wanden moesten volgens een strakke planning geplaatst worden en zonder overlast te veroorzaken.

Onze aanpak

Om ervoor te zorgen dat de akoestische waarde en de transparantie van de te maken wanden goed beoordeeld konden worden, hebben we eerst een mock-up gemaakt. Hierdoor konden we het ontwerp goed afstemmen met Randstad en OTH. Uiteindelijk ontwikkelden we een versie waar Randstad uitermate tevreden mee was. Daarna kon het daadwerkelijk bouwen van de afscheidingswanden op locatie beginnen. Door middel van onze strakke planning per verdieping is er vrijwel geen overlast veroorzaakt voor de aanwezige werknemers. De gerealiseerde ruimtes kon men direct gebruiken.

Opgeleverd resultaat

Met de speciaal ontwikkelde wanden van INTOS hebben we een gedifferentieerd werklandschap kunnen vormen voor Randstad waarmee het hybride werken optimaal gefaciliteerd wordt. Het nieuwe Randstad kantoor functioneert steeds meer als ontmoetingsplek waar de nadruk op teamwork, kennisdeling en communicatie ligt.

Arjan Andriessen, project director INTOS: “Randstad is uitermate blij met het effect van de geplaatste afscheidingswanden. De wanden zorgen voor veel extra werkplekken zonder een toename in geluidsoverlast. Ze creëren duidelijk afgeschermde ruimtes, maar beperken niet het gevoel van ruimtelijkheid door het transparante materiaalgebruik.”

Our products

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

No data was found

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.