16

Sectoren

Bedrijf

16

Direct contact

Calculator

Calculator

Jij wordt enthousiast van mooie en uitdagende interieurontwerpen en verdiept je graag in hoe je zo’n ontwerp technisch kunt gaan realiseren. Dingen uitpluizen en uitrekenen doe je met veel plezier. Als calculator ben jij de meubels die wij maken in je hoofd al aan het bouwen! Je denkt na over de benodigde materialen, constructiemogelijkheden en interne uren die nodig zijn om een meubel te maken. Hiermee sta jij aan de wieg van nieuwe projecten en lever je een belangrijke bijdrage aan een succesvolle start van het project. Dit vormt de basis voor de rest van het traject waarin het meubel daadwerkelijk gemaakt en geplaatst wordt. Tijdens het calculeren heb jij intern contact met de projectleiders en werkvoorbereiders en extern met leveranciers en opdrachtgevers voor een optimale samenwerking!

Voldoende uitdaging voor een nieuwe stap? Lees dan hieronder meer over deze vacature voor calculator bij INTOS in Haarlem.

Wat ga je doen?

Wat doet een calculator bij INTOS? Loop een dagje mee!

Je start je dag om 7:30 en installeert jezelf achter je bureau. Er staat deze ochtend een overleg gepland met jouw projectteamleider. Met hem bespreek je de offerteaanvraag voor de herinrichting van het kantoor van een techbedrijf. In het beginstadium van het project ben je nauw betrokken bij de keuze voor materiaalgebruik en constructiemogelijkheden. Jij bent een belangrijke sparringspartner en daarom bespreken jullie samen de wensen van de opdrachtgever. Na het overleg ga jij direct zelfstandig aan de slag met het in kaart brengen van het totale kostenplaatje, zodat je de opdrachtgever op korte termijn van een offerte kan voorzien. Hierbij maak je een inschatting van de benodigde materialen die er nodig zijn om dit project van begin tot eind te realiseren. Je vraagt offertes op bij toeleveranciers om te kijken wat de inkoopkosten en levertijden zijn van een aantal plaatmaterialen en metaal.

De ochtend is voorbij gevlogen en het is alweer tijd om te lunchen. Je schuift aan op onze ‘Groote Markt’ waar we met zijn allen samen lunchen of maakt een wandeling door de Waarderpolder. Na de lunchpauze krijg je bericht dat een aanvraag die jij gecalculeerd hebt inmiddels opdracht is geworden! Dat is fijn, want jij hebt de afgelopen week veel tijd gestopt in de berekeningen en hebt regelmatig contact gehad met zowel de klant als met leveranciers om tot de beste berekening van het project te komen. Het gaat om het interieur van een nieuw hotel. De projectleider heeft direct een afspraak ingepland met jou en de werkvoorbereider om te zorgen dat jullie alle benodigde informatie goed aan elkaar kunnen overdragen. Het einde van de dag nadert inmiddels, maar je maakt alvast een begin met de berekening van het aantal interne uren die nodig zijn om de verschillende meubels te kunnen bouwen voor het kantoor van het techbedrijf. Zo schakel jij zonder moeite tussen de verschillende lopende projecten en is geen dag hetzelfde!

Nog meer beeld krijgen bij deze functie?

Neem een kijkje op onze projectpagina en ontdek welke interieurprojecten we recent hebben opgeleverd. Wie weet reken jij het volgende project uit!

Deel deze vacature
Vacature calculator interieur

Wie zoeken we?

Kennis & ervaring

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider of calculator in de interieurbouw;
 • Een afgeronde opleiding in een technische richting;
 • Cijfermatig én technisch inzicht;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Engels is een pré.

Wat bieden wij?

 • Centrale en gevarieerde rol in de grote en kleine interieurprojecten die INTOS realiseert;
 • Je komt te werken in één van onze compacte en daadkrachtige projectteams. Een projectteam bestaat uit 20-25 collega’s en binnen het team worden projecten van A tot Z gerealiseerd;
 • Een fulltime functie (40 uur), maar een parttime functie (32 of 36 uur) is ook goed mogelijk;
 • Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €3.000 – €4.500 op fulltime basis;
 • Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp;
 • Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten;
 • Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt;
 • Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP;
 • Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg. Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze video ‘Wij zijn INTOS | Onze bedrijfscultuur‘.
Toon meer

Jij als persoon

Jij bent:

 • Goed in staat om dingen snel eigen te maken en je kan goed doorvragen;
 • Oplossingsgericht en denkt graag in mogelijkheden;
 • Iemand die graag zelfstandig werkt, maar ook makkelijk kan schakelen met verschillende collega’s;
 • Woonachtig in de Randstad of omgeving.

 

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Ben jij onze nieuwe calculator?

Al zin om aan de slag te gaan? Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen. Heb je eerst nog brandende vragen? Whatsapp of bel met onze recruiter Myrthe op 06-40 74 34 34.

Solliciteer direct

Hoe ziet het sollicitatieproces voor calculator er vervolgens uit?

1

Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Vul het formulier in! Jouw sollicitatie bekijken wij zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

2

Kennismakings­gesprek

Het eerste kennismakingsgesprek is met Myrthe Duijff en Hans Matze. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag kennen en vertellen we je meer over INTOS!

3

Vervolg­gesprek

Zijn we beiden enthousiast na het eerste gesprek? Dan volgt een tweede gesprek met twee andere INTOS’ers. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie én op de mogelijke match tussen jou als persoon en ons bedrijf.

4

Voorstel

Zijn wij én ben jij enthousiast? Dan ontvang je een voorstel om bij INTOS aan de slag te gaan!

5

Contract

Wij maken het contract voor je en na het zetten van jouw (digitale) krabbel ben je er klaar voor om een echte INTOS’er te worden. Welkom!

Volg de stappen

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.