16

Sectoren

Bedrijf

16

Direct contact

Junior calculator

Junior calculator

Als junior calculator ben jij de meubels die wij maken in je hoofd al aan het bouwen. Om een offerte uit te kunnen brengen naar de klant is het immers nodig om te weten wat een meubel gaat kosten, welk materiaal we gaan gebruiken en met welke productietechniek deze gemaakt wordt. Jij bijt je dan ook graag vast in een opdracht en vindt het leuk om zaken uit te zoeken en uit te pluizen. Jij wordt enthousiast van mooie interieurs en verdiept je graag in hoe je zo’n ontwerp technisch kunt gaan realiseren. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer jij de fijne kneepjes van het vak. Je hebt intern contact met de werkvoorbereiding en extern bied je ondersteuning in het contact met leveranciers en opdrachtgevers. Binnen deze functie is er alle ruimte en tijd om het vak intern te leren!

Lijkt het jou wat om dit mooie vak bij ons te gaan leren? Lees dan hieronder meer over deze vacature voor junior calculator bij INTOS in Haarlem.

Wat ga je doen?

Dagje meelopen met een junior calculator? Dat kan!

Je komt aan bij ons recent vernieuwde pand, drinkt een kopje koffie en zegt je collega’s op kantoor en in de werkplaats gedag. Je checkt je mailbox en daarna heb je om 8:00 een overleg met jouw projectteamleider. Met hem bespreek je de nieuwe offerteaanvraag voor het hoofdkantoor van een grote onderzoeksinstelling. Jullie bekijken gezamenlijk de tekening van de architect en bespreken de wensen met betrekking tot het materiaalgebruik en productietechnieken voor de uiteenlopende meubels. Met deze informatie in jouw achterhoofd ga je vervolgens aan de slag. Je berekent welk en hoeveel materiaal er nodig is en vraagt offertes op bij toeleveranciers om te kijken wat de inkoopkosten en levertijden zijn. Ook maak je een scherpe inschatting van de interne uren die er nodig zijn om dit project van begin tot eind te realiseren.

Tijdens de pauze sluit je aan bij onze verzorgde lunch op de ‘Groote Markt’ en praat je gezellig bij met je collega’s. Na de lunchpauze begin je met twee kleinere offerte-aanvragen. De eerste betreft een door jou opgeleverde calculatie voor het aanpassen van meubels in een bestaande winkel. Je bespreekt de aanpassingen intern en voert ze door, zodat je vervolgens de offerte door kan sturen naar de potentiële opdrachtgever. De tweede aanvraag betreft een herberekening van een offerte die een half jaar geleden is uitgebracht door INTOS voor een speelruimte in een ziekenhuis. De inkoopkosten kunnen in de tussentijd gewijzigd zijn. Jij gaat dit na bij de leverancier en berekent vervolgens de materiaalkosten opnieuw. Vervolgens plan je alvast een afspraak in om deze offerte morgenochtend direct door te nemen met een ervaren calculator om te kijken of je niets vergeten bent.

Nog meer beeld krijgen bij deze functie?

Neem een kijkje op onze projectpagina en ontdek welke interieurprojecten we recent hebben opgeleverd. Reken jij mee aan het volgende project?

Deel deze vacature
Vacature junior calculator interieur

Wie zoeken we?

Kennis & ervaring

 • Een afgeronde opleiding in de richting meubelmaker en/of een aantal jaren relevante werkervaring als meubelmaker/interieurbouwer;
 • Affiniteit met techniek;
 • Handig met cijfers;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

 • Een rol in de kleine en grote interieurprojecten die INTOS realiseert. Je wordt begeleid door ervaren collega’s en kunt daardoor ontzettend veel leren;
 • Je komt te werken in één van onze compacte en daadkrachtige projectteams. Een projectteam bestaat uit 20-25 collega’s en binnen het team worden projecten van A tot Z gerealiseerd;
 • Een fulltime functie (40 uur), maar een parttime functie (32 of 36 uur) is ook goed mogelijk;
 • Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.500 – €3.000 op fulltime basis;
 • Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp;
 • Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten;
 • Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt;
 • Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP;
 • Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg. Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze video ‘Wij zijn INTOS | Onze bedrijfscultuur‘.
Toon meer

Jij als persoon

Jij bent:

 • Enthousiast en leergierig ingesteld;
 • Oplossingsgericht en denkt graag in mogelijkheden;
 • Woonachtig in de Randstad of omgeving.

 

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Ben jij onze nieuwe junior calculator?

Al zin om aan de slag te gaan? Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen. Heb je eerst nog brandende vragen? Whatsapp of bel met onze recruiter Myrthe op 06-40 74 34 34.

Solliciteer direct

Hoe ziet het sollicitatieproces voor junior calculator er vervolgens uit?

1

Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Vul het formulier in! Jouw sollicitatie bekijken wij zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

2

Kennismakings­gesprek

Het eerste kennismakingsgesprek is met Myrthe Duijff en Hans Matze. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag kennen en vertellen we je meer over INTOS!

3

Vervolg­gesprek

Zijn we beiden enthousiast na het eerste gesprek? Dan volgt een tweede gesprek met twee andere INTOS’ers. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie én op de mogelijke match tussen jou als persoon en ons bedrijf.

4

Voorstel

Zijn wij én ben jij enthousiast? Dan ontvang je een voorstel om bij INTOS aan de slag te gaan!

5

Contract

Wij maken het contract voor je en na het zetten van jouw (digitale) krabbel ben je er klaar voor om een echte INTOS’er te worden. Welkom!

Volg de stappen

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.