16

Sectoren

Bedrijf

16

Direct contact

Meubelmaker buitendienst

Meubelmaker buitendienst

Jij legt graag de laatste hand aan meubels en bent daardoor een fijne eindschakel in ons interieurbouwproces. Bij uiteenlopende klanten monteer jij vol vertrouwen van jouw team de door hen perfect uitgewerkte maatwerk meubels. Je werkt prettig samen met collega’s op allerlei locaties door het land. Door de variatie in de klussen en omgevingen kan jij je blijven ontwikkelen in jouw vakmanschap en vindingrijkheid en daarnaast geeft het je een prettig gevoel van vrijheid. Jij weet dat jij op locatie het visitekaartje van INTOS bent en vervult die rol enthousiast. Zo geef je de klant, van de directe eindgebruiker tot de architect, wanneer gewenst een heldere toelichting op het proces en de uitvoering. Kortom: hoe groot of klein de klus ook is, jij zorgt voor een oplevering van formaat!

Past deze functie bij de wens om je op een zelfstandige manier verder te ontwikkelen als interieurbouwer? Lees dan hieronder meer over deze vacature meubelmaker buitendienst bij INTOS in Haarlem.

Wat ga je doen?

Dagje meelopen als meubelmaker buitendienst bij INTOS? Dat kan!

Je komt aan bij ons recent vernieuwde pand, drinkt een kopje koffie en checkt jouw dagplanning. Vervolgens laad je met een collega jullie bus in voor vandaag. Met dit materiaal en een uitgebreide gereedschapskist kunnen jullie het uiteenlopende meubilair voor het hoofdkantoor van een filmproductiebedrijf op locatie netjes opbouwen. Onderweg bespreken jullie de planning voor dit project en de aanpak op locatie, zodat jullie daar direct aan de slag kunnen gaan. Eenmaal aangekomen staan de onderdelen van de te installeren meubels klaar die jij gaat monteren. Samen met jouw collega bouw je de meubels stuk voor stuk op en zorg je voor de juiste afwerking. Zo ontstaat er een gaaf eindproduct van hoge kwaliteit!

Tussen de middag lunch je met jouw collega. Na de break komt de klant langs om te vragen hoe het gaat. Als contactpersoon van INTOS op locatie informeer jij hem over de voortgang en beantwoord je vragen. Zaken die bij deze klant anders zijn dan verwacht geef je telefonisch door aan jouw teamleden en met hen zoek je naar een passende oplossing. Aan het eind van de dag ruim je jouw spullen op, zodat de klant hier geen last van heeft, en rijd je terug naar INTOS. Op kantoor aangekomen bespreek je met jouw teamleden de dag en ga je na of jullie nog op schema liggen. Ook werp je een blik op de planning voor morgen, zodat je weet wat jullie dan te wachten staat.

Nog meer beeld krijgen bij deze functie?

Neem een kijkje op onze projectpagina en ontdek welke interieurprojecten we inmiddels hebben opgeleverd.

Deel deze vacature
Vacature meubelmaker buitendienst

Wie zoeken we?

Kennis & ervaring

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als meubelmaker of monteur interieurbouw;
 • Een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting;
 • Een rijbewijs B;
 • Kennis van materialen en inzicht in diverse productietechnieken;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

 • Een flexibele en uitdagende rol waarin jij de interieurs op locatie bouwt. Nog een keer de meest recente interieurprojecten bekijken?;
 • Een fulltime functie van 38,75 uur per week. Indien je overuren maakt worden deze uitbetaald. Op vrijdag heb je lekker om drie uur weekend!
 • Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.400 – €3.400;
 • Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp en een persoonlijke budget voor gereedschap, veiligheidsschoenen en werkkleding;
 • Vanuit alle hoeken van Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zaandam en Beverwijk is INTOS bereikbaar binnen ongeveer 15 minuten.
 • Een fijne club aan collega’s. Je komt te werken in één van onze compacte en daadkrachtige projectteams. Een projectteam bestaat uit 20-25 collega’s en binnen het team worden projecten van A tot Z gerealiseerd;
 • Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt;
 • Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP;
 • Diverse gezamenlijke activiteiten zoals periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg. Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze video ‘Wij zijn INTOS | Onze bedrijfscultuur‘.
Toon meer

Jij als persoon

Jij bent:

 • Iemand die houdt van de inhoudelijke afwisseling in zijn werk;
 • Graag op pad en werkt het liefst telkens op andere locaties;
 • Flexibel en vindingrijk, want jij denkt in kansen en mogelijkheden;
 • Een echte teamspeler, maar werkt ook goed zelfstandig;
 • Sociaal en makkelijk in de omgang met verschillende mensen en partijen;
 • Woonachtig in Haarlem of omgeving.

 

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Ben jij onze nieuwe meubelmaker buitendienst?

Al zin om aan de slag te gaan? Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen. Heb je eerst nog brandende vragen? Whatsapp of bel met onze recruiter Myrthe op 06-40 74 34 34.

Solliciteer direct

Hoe ziet het sollicitatieproces voor meubelmaker buitendienst er vervolgens uit?

1

Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Vul het formulier in! Jouw sollicitatie bekijken wij zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

2

Kennismakings­gesprek

Het eerste kennismakingsgesprek is met onze recruiter Myrthe en één van onze projectteamleiders. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag kennen en vertellen we je meer over INTOS!

3

Voorstel

Zijn wij én ben jij enthousiast? Dan ontvang je een voorstel om bij INTOS aan de slag te gaan!

4

Contract

Wij maken het contract voor je en na het zetten van jouw (digitale) krabbel ben je er klaar voor om een echte INTOS’er te worden. Welkom!

Volg de stappen

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.