16

Sectoren

Bedrijf

16

Direct contact

Monteur interieurbouw (Lab Solutions)

Monteur interieurbouw (Lab Solutions)

Als monteur interieurbouw maak je onderdeel uit van ons lab team, een groeiend team waar vakmanschap centraal staat. Bij uiteenlopende klanten zoals grote biotech bedrijven en ziekenhuizen monteer jij dagelijks vol vertrouwen van jouw team het door hen perfect uitgewerkte lab meubilair! Je levert een belangrijke bijdrage aan het creëren van een mooie werkplek voor medewerkers die werken in het laboratorium. Jij legt graag de laatste hand aan meubels en bent daardoor een fijne eindschakel in ons interieurbouwproces. Je werkt prettig samen met collega’s op allerlei locaties door het land. Door de variatie in de klussen en omgevingen kan jij je blijven ontwikkelen in jouw vakmanschap en vindingrijkheid en daarnaast geeft het je een prettig gevoel van vrijheid. Jij weet dat jij op locatie het visitekaartje van INTOS bent en vervult die rol enthousiast. Zo geef je de klant wanneer gewenst een heldere toelichting op het proces en de uitvoering. Kortom: hoe groot of klein de klus ook is, jij zorgt voor een oplevering van formaat!

Past deze functie bij jouw wens zelfstandig maar ook in teamverband te werken als monteur? Lees dan hieronder meer over deze vacature monteur interieurbouw bij INTOS in Haarlem.

Wat ga je doen?

Dagje meelopen met een monteur interieurbouw?

Je komt aan bij ons recent vernieuwde pand, drinkt een kopje koffie en checkt jouw dagplanning. Vervolgens laad je met een collega jullie bus in voor vandaag. Met dit materiaal en een uitgebreide gereedschapskist kunnen jullie aan de slag met het plaatsen en monteren van de labtafels, frames, kasten en zuurkasten in een nieuw lab in het ziekenhuis. Onderweg bespreken jullie de planning voor dit project en de aanpak op locatie, zodat jullie daar direct aan de slag kunnen gaan. Eenmaal aangekomen staan de onderdelen van de te installeren meubels klaar die jij gaat monteren. Samen met jouw collega bouw je de meubels stuk voor stuk op en zorg je voor de juiste afwerking. Zo ontstaat er een gaaf eindproduct van hoge kwaliteit!

Tussen de middag lunch je met jouw collega. Na de break komt de klant langs om te vragen hoe het gaat. Als contactpersoon van INTOS op locatie informeer jij hem over de voortgang en beantwoord je vragen. Zaken die bij deze klant anders zijn dan verwacht geef je telefonisch door aan jouw teamleden en met hen zoek je naar een passende oplossing. Aan het eind van de dag ruim je jouw spullen op, zodat de klant hier geen last van heeft, en rijd je terug naar INTOS. Op kantoor aangekomen bespreek je met jouw teamleden jouw dag en ga je na of jullie nog op schema liggen. Ook werp je een blik op de planning voor morgen, zodat je weet wat jullie dan te wachten staat.

Nog meer beeld krijgen bij deze functie?

Check onze meest recent opgeleverde lab projecten en onze video ‘Wij zijn INTOS | Lab Solutions’.

Deel deze vacature
Vacature monteur labs

Wie zoeken we?

Kennis & ervaring

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Kennis van materialen en inzicht in diverse productietechnieken;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en zelfstandige rol waarin jij laboratorium inrichtingen op locatie bouwt. Nog een keer de meest recente lab projecten bekijken?;
 • Een fulltime (38,75 uur) of parttime (32 uur) functie. Indien je overuren maakt worden deze uitbetaald. Op vrijdag heb je lekker om drie uur weekend!
 • Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.400 – €3.400 op fulltime basis;
 • Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, vergoeding voor overwerk, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp en een persoonlijk budget voor gereedschap, veiligheidsschoenen en werkkleding;
 • Een fijne club aan collega’s. Het team bestaat nu uit zeventien mensen verdeelt over kantoor, de werkplaats en de buitendienst;
 • Vanuit alle hoeken van Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zaandam en Beverwijk bereikbaar binnen ongeveer 15 minuten;
 • Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt en er veel aandacht besteed wordt aan de mens;
 • Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP;
 • Diverse gezamenlijke activiteiten zoals wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg. Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze video ‘Wij zijn INTOS | Onze bedrijfscultuur‘.
Toon meer

Jij als persoon

Jij bent:

 • Technisch sterk ontwikkeld;
 • Iemand die nauwkeurig te werk gaat en kwaliteit belangrijk vindt;
 • Flexibel en vindingrijk, want jij denkt in kansen en mogelijkheden;
 • Makkelijk in de omgang met verschillende mensen en partijen;
 • Graag op pad en werkt het liefst telkens op andere locaties;
 • Woonachtig in Haarlem of omgeving.

 

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Ben jij onze nieuwe monteur interieurbouw (Lab Solutions)?

Al zin om aan de slag te gaan? Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen. Heb je eerst nog brandende vragen? Whatsapp of bel met onze recruiter Myrthe op 06-40 74 34 34.

Solliciteer direct

Hoe ziet het sollicitatieproces voor monteur interieurbouw (Lab Solutions) er vervolgens uit?

1

Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Vul het formulier in! Jouw sollicitatie bekijken wij zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

2

Kennismakings­gesprek

Het eerste kennismakingsgesprek is met Myrthe Duijff en Luuk van Willigenburg. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag kennen en vertellen we je meer over INTOS!

3

Dag meelopen (optioneel)

Zijn we beiden enthousiast na het eerste gesprek? Dan volgt
er een dag meelopen. Zo krijg jij een beter beeld van de functie en wij van jouw kennis en ervaring.

4

Voorstel

Zijn wij én ben jij enthousiast? Dan ontvang je een voorstel om bij INTOS aan de slag te gaan!

5

Contract

Wij maken het contract voor je en na het zetten van jouw (digitale) krabbel ben je er klaar voor om een echte INTOS’er te worden. Welkom!

Volg de stappen

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.