16

Sectoren

Bedrijf

16

Direct contact

Service monteur (interieur)

Service monteur (interieur)

Jij houdt ervan om je bezig te houden met allerlei verschillende onderhoudswerkzaamheden, van het vervangen van een gebroken glasplaat tot aan het plaatsen van balies en het repareren van beschadigde deurtjes. Iedere dag brengt nieuwe klussen met zich mee en dat is nou net wat jouw werk zo leuk maakt! Vaak ben je op een dag aan het werk op verschillende locaties in de Randstad, maar je brengt ook regelmatig je dag door op de luchthaven. Jij gaat graag zelfstandig naar een project toe, maar vindt het ook fijn om af en toe samen met een collega op pad gestuurd te worden. Je bent als monteur het visitekaartje van INTOS, een rol die je met veel plezier vervult! Als onderhoudsmonteur maak je onderdeel uit van ons maintenance team. Dit team zorgt er al 15 jaar voor dat ook na oplevering van het interieur bij onze (zakelijke) klanten vragen of verzoeken worden opgepakt.

Past deze functie bij jouw wens om op een zelfstandige manier uitdagend en gevarieerd werk door heel het land te doen? Lees dan hieronder meer over deze vacature voor service monteur bij INTOS in Haarlem.

Wat ga je doen?

Een dag in het leven van een service monteur

Jouw werkdag start vandaag om 7.00 uur. Van de onderhoudscoördinator heb je gisteren al gehoord dat je bij één van onze klanten de jaarlijkse onderhoudsronde gaat doen. Je drinkt een kop koffie en laadt daarna het gereedschap en de benodigde materialen in. Je rijdt naar locatie en gaat aan de slag. Er zijn een aantal deurtjes in kasten die scheef hangen, er is een Corian balie die opnieuw geschuurd moet worden en het blijkt ook dat er een toegangsdeur klemt, dus die herstel je ook meteen. Aan het einde van de ochtend meld jij je af bij de contactpersoon van de klant. Na deze geslaagde onderhoudsronde rijd je door naar een klant vanwege een servicemelding. Bij deze klant zitten er diepe krassen in een tafelblad en jij gaat deze herstellen. Nadat je het blad weer als nieuw hebt gemaakt, zie je ook dat de bandjes van een groot aantal kastdeuren niet meer goed vast zit. Je maakt hier foto’s van en overlegt dit vanmiddag bij terugkomst op kantoor met één van de coördinatoren, zodat er een offerte gemaakt kan worden.

Na de lunch word je gebeld door jouw collega op kantoor met de vraag of jij tijd hebt om vanmiddag nog langs een klant te gaan in verband met een spoedmelding: de sloten zijn kapot. Geen probleem voor jou! Je hebt gelukkig ruimte in je planning en kan nadat je alle ingeplande klanten van vandaag gehad hebt langs gaan om de sloten te maken. Met een tevreden gevoel rijd je daarna terug naar INTOS, want vandaag heb je weer een hoop kunnen betekenen voor de klant. Op kantoor aangekomen bespreek je met jouw teamleden de dag en ga je na of er nog bijzonderheden zijn. Ook werp je een blik op de planning voor morgen, zodat je weet wat jou te wachten staat. Morgen sta je samen met een collega de hele dag ingepland op de luchthaven. Er raken namelijk regelmatig dingen beschadigd en morgen gaan jullie langs om een aantal balies en zitmeubels te herstellen.

Nog meer beeld krijgen bij deze functie?

Neem een kijkje op onze projectpagina en ontdek welke projecten we recent hebben opgeleverd.

Deel deze vacature
Service monteur interieur

Wie zoeken we?

Kennis & ervaring

 • Minimaal een aantal jaren relevante werkervaring, bijvoorbeeld als monteur, meubelmaker of timmerman;
 • Een afgeronde opleiding in een technische richting is een pré;
 • Een rijbewijs B;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

 • Een fulltime functie van 38,75 uur per week. Indien je overuren maakt worden deze uitbetaald. Op vrijdag heb je lekker om drie uur weekend!
 • Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.400 – €3.400;
 • Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, vergoeding voor overwerk en nachtwerk, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp en een persoonlijke budget voor gereedschap, veiligheidsschoenen en werkkleding;
 • Vanuit alle hoeken van Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zaandam en Beverwijk is INTOS bereikbaar binnen ongeveer 15 minuten;
 • Een fijne club aan collega’s. Het team bestaat nu uit vijf mensen verdeeld over kantoor en de buitendienst;
 • Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt;
 • Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP;
 • Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg. Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze video ‘Wij zijn INTOS | Onze bedrijfscultuur‘.
Toon meer

Jij als persoon

Jij bent:

 • Technisch aangelegd en in het bezit van twee rechterhanden;
 • Geïnteresseerd in de interieurbranche of enthousiast om hier over te leren;
 • Flexibel en vindingrijk, jij ziet niet snel beren op de weg;
 • Een teamspeler waardoor je samen met de coördinatoren en jouw collega monteurs projecten tot een goed einde weet te brengen bij de klant;
 • Communicatief sterk en makkelijk in de omgang met verschillende mensen;
 • Bereid om ongeveer vier tot zes weken per jaar in de nacht te werken;
 • Woonachtig in Haarlem of omgeving.

 

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Ben jij onze nieuwe service monteur?

Al zin om aan de slag te gaan? Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen. Heb je eerst nog brandende vragen? Whatsapp of bel met onze recruiter Myrthe op 06-40 74 34 34.

Solliciteer direct

Hoe ziet het sollicitatieproces voor service monteur er vervolgens uit?

1

Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Vul het formulier in! Jouw sollicitatie bekijken wij zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

2

Kennismakings­gesprek

Het eerste kennismakingsgesprek is met Myrthe Duijff en Lotte Huisman. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag kennen en vertellen we je meer over INTOS!

3

Dag meelopen (optioneel)

Zijn we beiden enthousiast na het eerste gesprek? Dan volgt
er een dag meelopen. Zo krijg jij een beter beeld van de functie en wij van jouw kennis en ervaring.

4

Voorstel

Zijn wij én ben jij enthousiast? Dan ontvang je een voorstel om bij INTOS aan de slag te gaan!

5

Contract

Wij maken het contract voor je en na het zetten van jouw (digitale) krabbel ben je er klaar voor om een echte INTOS’er te worden. Welkom!

Volg de stappen

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.