16

Sectoren

Bedrijf

16

Direct contact

Stage calculator

Stage calculator

Ben jij bezig met de opleiding werkvoorbereider en zoek je een stage waar je meer over calculeren kan leren? Lees dan snel verder!

Als stagiair calculatie ben jij voordat de werktekening is gemaakt al bezig met alle vervolgstappen. Samen met een ervaren calculator bereken jij namelijk welke materialen er nodig zijn voor een meubel, wat het transport gaat kosten en hoeveel mensen eraan gaan werken. Nadat jullie alles hebben uitgepluisd bepalen jullie wat het meubel gaat kosten en zorgen jullie ervoor dat de klant de offerte ontvangt. Tijdens je stage heb je ook veel contact met de werkvoorbereiders en met leveranciers en opdrachtgevers.

Wil jij bij ons leren hoe het is om te werken als calculator? Lees dan hieronder meer over deze vacature voor stagiair calculator bij INTOS in Haarlem.

Wat ga je doen?

Nadat je een kopje koffie hebt gepakt, begint om 7.30 uur jouw werkdag. Samen met jouw collega calculator bespreek je de planning voor vandaag. Om 9.00 uur hebben jullie een overleg met de teamleider over een offerteaanvraag. Er moet een offerte gemaakt worden voor een winkel op Schiphol. De tekening van de architect ligt al klaar en de materiaalwensen worden verteld. Nadat alles duidelijk is schrijf je alle stappen op die nodig zijn voor de meubels. Je zoekt onder andere uit hoeveel uren er nodig zijn om het project te realiseren, welke en hoeveel materialen er nodig zijn, welke technieken er gebruikt gaan worden en bekijkt de inkoopkosten en levertijden.

Samen met je collega’s sluit je aan bij de verzorgde lunch, hier leer je ook de collega’s uit andere teams kennen. Na de pauze ga je weer verder met de stappen en bespreek je deze met jouw begeleider. Als alles klopt mag je de offerte gaan maken en sturen naar de potentiële opdrachtgever. Vervolgens kijk je met de projectleider naar een lopend project waar jij eerder de calculatie voor hebt gemaakt. Het project loopt voorspoedig en komt waarschijnlijk onder de calculatie uit, dat heb je goed gedaan!

Aan het eind van de dag bekijk je de werkzaamheden die je nog voor school moet doen en check je samen met jouw begeleider of je op schema loopt met de stageperiode.

Nog meer beeld krijgen bij deze stage?

Neem een kijkje op onze projectpagina en ontdek welke interieurprojecten we inmiddels hebben opgeleverd. Of bekijk onze blog over verschillende stages bij INTOS.

Deel deze vacature
Vacature junior calculator interieur

Wie zoeken we?

Kennis & ervaring

 • Je volgt de opleiding Werkvoorbereider meubelindustrie / (scheeps)interieurbouwer (BOL of BBL) bij het HMC of Horizon college of een relevante HBO opleiding;
 • Affiniteit met techniek;
 • Handig met cijfers;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

 • Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf;
 • Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling, zo krijg jij de kans om jouw talent te ontplooien en te benutten. Je wordt begeleid door ervaren collega’s;
 • Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten;
 • Een volledig verzorgde lunch en gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp;
 • Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg;
 • Een passende stagevergoeding;
 • De mogelijkheid tot een woonruimte in Haarlem als de reisafstand naar INTOS te groot is.

 

Toon meer

Jij als persoon

Jij bent enthousiast en leergierig. Heb je daarnaast een oplossingsgerichte houding waarbij je denkt in kansen en mogelijkheden?Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Ben jij onze nieuwe stagiair calculator?

Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen. Heb je eerst nog brandende vragen? Bel Hilde op +31 23 8100 916 of mail naar stage@intos.nl.

Solliciteer direct

Hoe ziet het sollicitatieproces voor stagiair calculator er vervolgens uit?

Na ontvangst van je sollicitatie laten we je binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek leren wij jou graag beter kennen en vertellen we je natuurlijk meer over INTOS!

Volg de stappen

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.