16

Sectoren

Bedrijf

16

Direct contact

Meubelmaker

Meubelmaker

Jij vindt het gaaf om elke dag weer nieuwe meubels te gaan maken. In onze eigen werkplaats ben je als meubelmaker werkzaam in het hart van de organisatie. Binnen een vast team worden werkzaamheden verricht, waarin jij je vakmanschap kan laten spreken! INTOS maakt maatwerk interieur, wat uiteenloopt van het inrichten van een compleet kantoor tot het maken van pantry’s of balies voor op de luchthaven. Jij gaat er mee aan de slag om dit meubilair te maken! Vanaf de technische tekening weet jij de maatwerk meubels daadwerkelijk te gaan realiseren en daarbij vind je het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren. Door de variatie in projecten kan jij je blijven ontwikkelen in jouw vakmanschap en vindingrijkheid. Met jou in ons team komen onze maatwerk interieurs perfect tot hun recht!

Past deze functie bij de volgende stap in jouw carrière? Lees dan hieronder meer over deze vacature meubelmaker bij INTOS in Haarlem.

Wat ga je doen?

Jouw werkdag als meubelmaker

Je komt aan bij ons recent vernieuwde pand, drinkt een kopje koffie en om 7.30 uur start jouw dag. Het is maandag dus in de weekstart informeert de projectteamleider jouw volledige team over de planning voor deze week. Wat moet er wanneer voor welke klant gemaakt worden? Ook worden de door de werkvoorbereider gemaakte tekeningen besproken, zodat iedereen op de hoogte is van de belangrijkste details en aandachtspunten van de te maken meubels. Je gaat samen met jouw collega met de spoelkeukens aan de slag voor een etage die gerenoveerd wordt in een ziekenhuis. Jij lijmt, boort en schuurt de uiteenlopende materialen met precisie. Zo ontstaat er een mooi product van hoge kwaliteit!

Tussen de middag lunch je samen met collega’s op onze ‘Groote Markt’. Na een lekkere en gezellige lunch ga je vervolgens verder met het opbouwen van de keuken met de door jou bewerkte materialen. Hierbij merk je dat er een paar dingen beter kunnen. Je zoekt naar passende oplossingen en deelt deze met de projectleider en de werkvoorbereider, zodat zij eventuele aanpassingen in de planning en de tekeningen kunnen doorvoeren. In de laatste twee uur bouw je mee aan een zitmeubel voor een groot ziekenhuis. Aan het eind van de dag ruim je jouw spullen op, zodat je jouw werkplek weer netjes en veilig achterlaat.

Nog meer beeld krijgen bij deze functie?

Neem een kijkje op onze projectpagina en ontdek welke interieurprojecten we inmiddels hebben opgeleverd.

Deel deze vacature
Vacature meubelmaker

Wie zoeken we?

Kennis & ervaring

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als meubelmaker;
 • Bij voorkeur een afgeronde opleiding tot meubelmaker;
 • Kennis van materialen en inzicht in diverse productietechnieken;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

 • Een fulltime functie van 38,75 uur per week. Indien je overuren maakt worden deze uitbetaald. Op vrijdag heb je lekker om drie uur weekend!
 • Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.400 – €3.200;
 • Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp en een persoonlijke budget voor gereedschap, veiligheidsschoenen en werkkleding;
 • Prachtig nieuwe werkplek die vanuit alle hoeken van Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zaandam en Beverwijk bereikbaar is binnen ongeveer 15 minuten;
 • Een fijne club aan collega’s. Je komt te werken in één van onze compacte en daadkrachtige projectteams. Een projectteam bestaat uit 20-25 collega’s en binnen het team worden projecten van A tot Z gerealiseerd;
 • Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt;
 • Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP;
 • Diverse gezamenlijke activiteiten zoals periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg. Meer zien van onze bedrijfscultuur? Bekijk hier onze video ‘Wij zijn INTOS | Onze bedrijfscultuur‘.
Toon meer

Jij als persoon

Jij bent:

 • Flexibel en vindingrijk, want jij denkt in kansen en mogelijkheden;
 • Een echte teamspeler, maar werkt ook goed zelfstandig;
 • Woonachtig in Haarlem of omgeving.

 

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Ben jij onze nieuwe meubelmaker?

Al zin om aan de slag te gaan? Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen. Heb je eerst nog brandende vragen? Whatsapp of bel met onze recruiter Myrthe op 06-40 74 34 34.

Solliciteer direct

Hoe ziet het sollicitatieproces voor meubelmaker er vervolgens uit?

1

Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Vul het formulier in! Jouw sollicitatie bekijken wij zorgvuldig en binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

2

Kennismakings­gesprek

Het eerste kennismakingsgesprek is met onze recruiter Myrthe en één van onze projectteamleiders. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag kennen en vertellen we je meer over INTOS!

3

Voorstel

Zijn wij én ben jij enthousiast? Dan ontvang je een voorstel om bij INTOS aan de slag te gaan!

4

Contract

Wij maken het contract voor je en na het zetten van jouw (digitale) krabbel ben je er klaar voor om een echte INTOS’er te worden. Welkom!

Volg de stappen

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.