16

Sectoren

Bedrijf

16

Direct contact

Stage meubelmaker

Stage meubelmaker

Volg jij een opleiding tot meubelmaker en ben je opzoek naar een stageplek om praktijkervaring op te doen? Dan ben je bij INTOS aan het juiste adres, wij hebben stageplekken voor alle leerjaren en alle niveaus!

Tijdens jouw stage leer je van alles over meubels maken. INTOS maakt maatwerk, wat uiteenloopt van een kastenwand tot een complete kantoor inrichting. Jij gaat hier aan meewerken in een vast team. Bij INTOS zijn er in totaal zes praktijkopleiders, bij ieder projectteam één. Jouw praktijkopleider is voor jou het eerste aanspreekpunt. De praktijkopleider zal je begeleiden in de werkzaamheden en de schoolopdrachten. Naast de praktijkopleider zal je ook veel leren van andere collega’s in het team.

Lijkt het jou leuk om dit mooie vak bij ons te gaan leren? Lees dan hieronder mee over deze vacature voor stagiair maubelmaker/ interieurbouwer bij INTOS in Haarlem.

Wat ga je doen?

Een dag als stagiair meubelmaker

Om 7.30 uur start jouw dag bij INTOS. Het is maandag dus in de weekstart informeert de teamleider jouw volledige team over de productieplanning voor deze week. Wat moet er wanneer voor welke klant gemaakt worden? Ook worden de door de werkvoorbereider gemaakte tekeningen besproken, zodat iedereen op de hoogte is van de belangrijkste details en aandachtspunten van de te maken meubels. Je gaat samen met jouw collega met de balies aan de slag voor een buitenlandse luchthaven. Jouw praktijkopleider leert jou hoe je de uiteenlopende materialen met precisie bewerkt (lijmt, boort, schuurt, et cetera).

Tussen de middag bij INTOS lunch je samen met collega’s of maak je buiten een wandeling. Vervolgens mag je de geleerde technieken toepassen en bouw je met de door jou bewerkte materialen een proefexemplaar op van de balie. Hierbij merk je dat er een paar dingen beter kunnen. Je zoekt samen met een collega naar passende oplossingen en deelt deze met de projectleider en de werkvoorbereider, zodat zij eventuele aanpassingen in de planning en de tekeningen kunnen doorvoeren. In de laatste paar uren bouw je mee aan een zitmeubel voor een groot ziekenhuis.

Nog meer beeld krijgen bij deze stage?

Neem een kijkje op onze projectpagina en ontdek welke interieurprojecten we inmiddels hebben opgeleverd. Of bekijk onze blog over verschillende stages bij INTOS.

Deel deze vacature

Wie zoeken we?

Kennis & ervaring

  • Je volgt een mbo-opleiding (BOL of BBL) in de richting Meubelmaker / (Scheeps)interieurbouwer niveau 2, 3 of 4;
  • Je volgt de opleiding op het HMC, het Horizon College of een andere relevante school;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

  • Een passende stagevergoeding (BOL) of salaris (BBL);
  • Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf;
  • Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling, zo krijg jij de kans om jouw talent te ontplooien en te benutten;
  • INTOS hecht veel waarde aan haar nuchtere cultuur, waarbij het “samen doen” en plezier hoog in het vaandel staan. Daarom besteden we veel aandacht aan de mens;
  • Veel gezelligheid zoals een voorjaarsborrel, elk jaar een weekendje weg en een zomerse BBQ;
  • Fit zijn vinden wij belangrijk bij INTOS, daarom bieden wij wekelijks een bootcamp aan.
Toon meer

Jij als persoon

Leergierig en gemotiveerd zijn eigenschappen die op jou van toepassing zijn. Jij wilt graag meer leren over het meubelvak. Daarnaast lever je graag kwaliteit!

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Ben jij onze nieuwe stagiair meubelmaker?

Solliciteer direct door onderstaand formulier in te vullen.

Heb je eerst nog brandende vragen? Bel Hilde op +31 23 8100 916 of mail naar stage@intos.nl.

Solliciteer direct

Hoe ziet het sollicitatieproces voor stagiair meubelmaker er vervolgens uit?

Na ontvangst van je sollicitatie laten we je binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek leren wij jou graag beter kennen en vertellen we je natuurlijk meer over INTOS!

Volg de stappen

Succesvol ingeschreven!

U ontvangt vanaf nu blogs en nieuwsberichten per e-mail.